HEM

I vårt ingenjörsteam finns några av Sveriges främsta
experter inom ljuddämpande lösningar för industrin.

Experter på anpassad ljuddämpning

Vi har mer än 60 års samlad erfarenhet och kunskap som gör att vi idag är experter på ljuddämpning. Det gör oss till er självklara partner gällande akustiska utmaningar och innovationer.

I samarbete med er och helt anpassat efter era behov, löser vi era bullerutmaningar och ger er en bättre ljudmiljö.

Unik kompetens inom buller och oljud

Våra ingenjörer består av Sveriges främsta experter inom ljuddämpande lösningar och konstruktioner. Vi har en helt unik kompetens inom buller och oljud.

Ni får kontinuerlig och trygg support genom hela processen från problemidentifikation till färdig produkt. Hur processen går till kan du läsa mer om här 

Våra lösningar är helt anpassade efter era behov

Vi kan leverera kompletta ritningspaket, eller hjälpa er hela vägen fram till en nyckelfärdig lösning. Ni bestämmer omfattningen på uppdraget. Vi erbjuder även löpande underhåll av de ljuddämpande konstruktionerna.

Ledig tjänst

VET DU HUR MAN FÅR TYST PÅ EN 40 000HK JETMOTOR UNDER FULLT GASPÅDRAG?

Det vet vi på HIAK AB och det kommer även du snart att veta om du börjar jobba hos oss. HIAK AB står inför nya spännande möjligheter och behöver förstärka teamet med en Erfaren konstruktör

Läs mer här

HEDEMORADORREN_office

Hedemoradörren möter högsta akustiska krav. En välisolerad vägg måste ackompanjeras av rätt slags dörr om ljudet ska stängas ute. Med Hedemoradörren skapar du effektivt den ostördhet som krävs under teaterföreställningen, konserten eller sammanträdet. Och vi lämnar alltid ljudgaranti på alla våra ljuddörrar. Besök www.hedemoradorren.se för mer information »