HEM

Vi löser era bullerutmaningar och hjälper er till en bättre ljudmiljö

I vårt ingenjörsteam finns några av Sveriges främsta experter inom ljuddämpande lösningar för industrin.

Experter på anpassad ljuddämpning

Vi har mer än 60 års samlad erfarenhet och kunskap som gör att vi idag är experter på ljuddämpning. Det gör oss till er självklara partner gällande akustiska utmaningar och innovationer.

I samarbete med er och helt anpassat efter era behov, löser vi era bullerutmaningar och ger er en bättre ljudmiljö.

Unik kompetens inom buller och oljud

Våra ingenjörer består av Sveriges främsta experter inom ljuddämpande lösningar och konstruktioner. Vi har en helt unik kompetens inom buller och oljud.

Ni får kontinuerlig och trygg support genom hela processen från problemidentifikation till färdig produkt. Hur processen går till kan du läsa mer om här 

Våra lösningar är helt anpassade efter era behov

Vi kan leverera kompletta ritningspaket, eller hjälpa er hela vägen fram till en nyckelfärdig lösning. Ni bestämmer omfattningen på uppdraget. Vi erbjuder även löpande underhåll av de ljuddämpande konstruktionerna.

HIAK byter VD

Efter snart 5 år som HIAK´s VD lämnar nu Niklas Jonsson över VD skapet till Maria Hongisto.
Maria har arbetat i bolaget sedan 2011 och senast som chef för Operations-avdelningen där projektledning, konstruktion, kvalitet, IT och inköp ingår.

Ladda ner press release här »

HEDEMORADORREN_office

Hedemoradörren möter högsta akustiska krav. En välisolerad vägg måste ackompanjeras av rätt slags dörr om ljudet ska stängas ute. Med Hedemoradörren skapar du effektivt den ostördhet som krävs under teaterföreställningen, konserten eller sammanträdet. Och vi lämnar alltid ljudgaranti på alla våra ljuddörrar. Besök www.hedemoradorren.se för mer information »